Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 11, 2008

Αναβολή της επίσκεψης στην εταιρεία attp

Αγαπητοί φοιτητές

Σας ζητώ συγνώμη διότι η επίσκεψη μας στην διαφημιστική εταιρεία attp αύριο, Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, δεν θα πραγματοποιηθεί. Η αναβολή έγινε εξ αιτίας ενός έκτακτου και πολύ σημαντικού προβλήματος που αντιμετωπίζει ο διευθυντής δημιουργικού κ. Περδικάκης, με τον οποίο είχαμε συνάντηση. Ο κ. Περδικάκης μου ζήτησε να σας μεταφέρω την συγνώμη του για την αδυναμία του να ανταποκριθεί, και προσφέρθηκε να μας συναντήσει την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Επομένως για όσους από εσάς το επιθυμούν, μπορούμε να κανονίσουμε την συνάντηση που αναβλήθηκε για την Τετάρτη, Πέμπτη, ή Παρασκευή της επόμενης εβδομάδας, ή την μεθεπόμενη εβδομάδα.
Με αφορμή την ακύρωση θα συζητήσουμε μαζί στη τάξη το μήνυμα "εκδήλωσης φιλικής διάθεσης" που θα στέλνατε προς μια εξωγήϊνη οντότητα, καθώς και οτιδήποτε θέλετε εσείς.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάνω που είπαμε μια φορά να κάνουμε και κάτι καλό σε αυτό το ΜΕΝΤ....Δεν νομίζω πάντως ότι η συζήτηση για τον ΕΤ και την παρέα του, αντικαθιστά την επίσκεψη... Irrelevant που λέει και ένας γνωστός μου... :-)

Ανώνυμος είπε...

Επειδή το προηγούμενο μπορεί να είναι λίγο δηκτικό ως αποτέλεσμα, είπα να κάνω διευκρίνιση...δεν υπονοώ ότι φταίει ο δάσκαλος...No hard feelings mr Euaggelatos...

Ανώνυμος είπε...

pαναρωτιέμαι, εναλλακτική "δημιουργική" επίσκεψη δεν είχε προβλεφθεί?

Έφη Μπαλτά

Ανώνυμος είπε...

Δε παμε Γκαζι να τα πιουμε ολοι μαζι;
Ή παμε επισκεψη στο Μπενακη, οπως οταν ειμαστε σχολειο!
Αλλα ψηφιζω την 1η λυση...
Σπυρ.

Ανώνυμος είπε...

Θα πρότεινα να μεταφερθεί η επίσκεψη την μεθερχόμενη εβδομάδα, μιάς και η επόμενη είναι η τελευταία των θερινών μαθημάτων.

Δ. Τoυλάτος

zafeiris είπε...

Η ατυχία μας με τις διαφημιστικές είναι παροιμιώδης. Θα ήθελα να μη χάσουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε την ATTP την επόμενη εβδομάδα.

Ανώνυμος είπε...

kai ego mazi sas na pame kapoia alli fora alla gia aurio tha simfoniso me ton spiro :P alla os nerd psifizo benaki

Maria Tsitsivou

Ανώνυμος είπε...

next week is ok 4 me 2
Σπυρ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ να κανονίσουμε τη συνάντηση κάποια άλλη στιγμή, όποτε βολεύει τους περισσότερους.
Συμφωνώ και για το μεσημεριανό ποτάκι στο Γκάζι..!

Τα λέμε αύριο από κοντά!

Γεωργία Νούτση

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ κι εγώ να πάμε την άλλη βδομάδα στην ΑΤΤΡ και συμφωνώ και με τον Μr Georgopoulos για δημιουργική έξοδο στο Γκάζι. Για να σας δώσω μέχρι αύριο τροφή για σκέψη σας λέω τα ακόλουθα:
1)Υπάρχουν δύο πύλες. Η μία είναι της κολάσεως και η άλλη του παραδείσου. Μπροστά σε κάθε πύλη βρίσκεται ένας φύλακας. Ο ένας λέει πάντα την αλήθεια και ο άλλος πάντα ψέμματα. Πως θα βρούμε ποια είναι πύλη του παραδείσου???
2) Σε ένα δωμάτιο που είναι κλεισμένο αεροστεγώς βρίσκεται κλεισμένο ένα άτομο. Μέσα στο δωμάτιο υπάρχει μία βρύση που στάζει. Επίσης υπάρχουν ένα μπαλόνι, ένα κορδόνι, ένα ψαλίδι και ένα κουκλάκι. Η στάθμη του νερού ανεβαίνει όλο και περισσότερο όσο περνάει η ώρα...Τι πρέπει να κάνουμε για να μην πνιγούμε???
Υ.Γ Όποιος γνωρίζει τις λύσεις παρακαλείται να μην απαντήσει
Καλό βράδυ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΝΕΤΣΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, η δημιουργικότητα είναι στο DNA μας...το μάθημα απλά την επιβεβαιώνει!

Π.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

zafeiris είπε...

Πως θα βρούμε ποια είναι πύλη του παραδείσου???
Θα ρωτούσα τον έναν από τους δύο:
"Γνωριζόμαστε από κάπου;"
Αν μου έλεγε όχι θα προχωρούσα, αν μου έλεγε ναι και μιας και δεν έχω ώρα για χάσιμο να ρωτάω από πού, θα πήγαινα στην άλλη πύλη.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και δεν θα ήθελα να χαθεί η ευκαιρία για την επίσκεψη στην ATTP αλλά θερμή παράκληση προς όλους να γίνει την μεθερχόμενη εβδομάδα. Οι κύριοι Μυτάτος και Κορωνιός έχουν μαζί με εμένα μάθημα και την επόμενη εβδομάδα...οπότε καταλαβαίνετε!
Αύριο θα πρότεινα να φύγουμε κάπως πιο νωρίς- όποιος θέλει πάει για καφέ κι όποιος δεν θέλει πάει σπίτι του να μελετήσει σκληρά(αυτό που θα κάνω εγώ!-Μαρία Τσιτσιβού αυτό,ναι, είναι nerd!)
Ή μήπως θέλετε να δούμε ταινία; Σκεφτόμουν ένα αφιερωματάκι-ρετροσπεκτίβα στον Τεο Αγγελοπουλός! Θα αρχίσουμε με το "Θίασο" και θα βλέπουμε μέχρι να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη στην ATTP την μεθεπόμενη εβδομάδα(εις ένδειξη διαμαρτυρίας)...διάλλειμμα μόνο για την αλλαγή των ορών και τις πάπιες! Προκαλώ τους τολμηρούς...περιμένω προτάσεις για σκηνοθέτες-killers!

Νίκη Χειλάκου

zafeiris είπε...

Τι πρέπει να κάνουμε για να μην πνιγούμε???
Μπορούμε να παίξουμε με το κουκλάκι ή να φουσκώσουμε το μπαλόνι για να περάσει η ώρα. Αν πάλι δεν αντέχουμε την αιώνια αναμονή τότε μπορούμε να κρεμαστούμε με το σχοινί ή να κόψουμε τις φλέβες μας με το ψαλίδι.
Ο λόγος: Σε ένα αεροστεγώς κλεισμένο δοχείο στο οποίο εισάγουμε υγρό υπό πίεση θα αυξήσει την πίεση εντός του. Το υγρό θα σταματήσει να εισάγεται όταν εξισορροπηθεί η πίεση. Αν συνεχίσουμε να εισάγουμε το υγρό με μεγαλύτερη ακόμη πίεση το μόνο που καταφέρουμε είναι να κάνουμε τον άνθρωπο που βρίσκεται μέσα σε αυτό να σκάσει από την υψηλή πίεση.

Προφανώς κάτι μου διαφεύγει από το γρίφο...

zafeiris είπε...

Βρείτε το δικό σας τύπο MBTI
http://www.humanmetrics.com/cgi-win/JTypes2.asp

zafeiris είπε...

...και για επαλήθευση
http://similarminds.com/cgi-bin/newmb.pl

Ανώνυμος είπε...

A, τωρα αρχισαμε τα ωραια! Δειτε και το μαθημα Positive Psychology του Ηarvard, ενα μαθημα με το οποιο εγινε χαμος οταν ξεκινησε, ολο το εξαμηνο σε βιντεο + σημειωσεις. Αυτο θα πει καινοτομία! Μηπως να το καναμε κι εμεις ετσι;;;;
http://isites.harvard.edu/icb/icb.do?keyword=k14790&pageid=icb.page69189

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι ότι δεν σας ενδιαφέρει ιδιαιτέρως το προσωπικό μου δράμα, αλλά εγώ θα το πω. Τις τελευταίες επτά εβδομάδες έχω λείψει από τη δουλειά τις πέντε (τρεις διακοπές + δύο μαθήματα). Καταλαβαίνετε με τι διαθέσεις με περιμένουν τη Δευτέρα που επιστρέφω. Αυτό σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να έρθω πρωινή ώρα. Επειδή όμως δεν θα ήθελα να χάσω τη συνάντηση, θα σας βόλευε να γίνει απόγευμα (μετά τις 18:00);

Βαγγέλης Αυγερινός

Ανώνυμος είπε...

Στους γρίφους θα πρότεινα:

1. Σε οποιονδήποτε από τους δύο φύλακες να κάνουμε την ερώτηση:
«Αν ρωτήσω τον άλλο φύλακα ποια είναι η πύλη του παραδείσου, ποια θα μου υποδείξει?»
Και εμείς θα επιλέξουμε σε κάθε περίπτωση την αντίθετη!
2. Να φιλοτιμηθούμε να κλείσουμε τη βρύση…γιατί σταγόνα – σταγόνα προβλέπω να αργεί ο πνιγμός!

Ελπίζω να μην πέσουν τα εν λόγω στις εξετάσεις… την "πνίξαμε"!

Π. Δημητρίου

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο Παναγιώτης!!! Μπράβο!!
Βλέπω οτι η δημιουργική ομάδα είναι άπόλυτα έτοιμη για την αυριανή "μάχη"!! Καλό διάβασμα σε όλους.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΝΕΤΣΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ε αφού ξεκινήσαμε με γρίφους, ας συνεχίσουμε για εξάσκηση...

Κάθονται οι 3 από τους 4 Ντάλτονς σε σειρά. Έχουμε ένα καλάθι με 5 καπέλα, 3 μαύρα και 2 άσπρα. Τους δίνουμε να φορέσουν από ένα, χωρίς να ξέρει ο καθένας τι καπέλο διάλεξε ο άλλος, μέχρι να τα φορέσουν.
Όταν τα φοράνε, ο πιο ψηλός μπορεί να δει τι χρώμα καπέλα φοράνε οι άλλοι δύο. Επίσης ο δεύτερος μπορεί να δει τι χρώμα καπέλο φοράει ο μπροστινός του. Ο τελευταίος δεν μπορεί να δει κανέναν από τους άλλους (είναι άλλωστε ο πιο κοντός!!).
Ρωτάμε τον ψηλό αν ξέρει τι χρώμα καπέλο φοράει και απαντάει οτι δεν ξέρει.
Ρωτάμε μετά τον μεσαίο αν ξέρει και απαντάει και εκείνος ότι δεν ξέρει.
Στο τέλος ρωτάμε τον κοντό αν ξέρει τι χρώμα καπέλο φοράει και μας λέει ότι ξέρει.
Τί χρώμα καπέλο φοράει ο κοντός;;;

Καλό διάβασμα...

Γεωργία Νούτση

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΟΡΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...................